Wifi Signaal versterken


Wil je het wifi signaal versterken van jouw netwerk dan kun je dit doen door te kiezen voor een sterkere ontvanger die ervoor zorgt dat je volledig gebruik kunt maken van de bandbreedte van je internet abonnement. Tegenwoordig is wifi een belangrijk onderdeel van onze samenleving en het kan dan ook voor grote problemen zorgen als de verbinding traag of slecht werkt. Daarbij levert dit weer de nodige irritaties op en kost het vaak tijd die veel beter kan worden benut. 

Gelukkig bieden wij van 2com.nl uitkomst als het gaat om oplossingen voor uw wifi verbinding en is het wifi signaal versterken voor ons een fluitje van een cent. Met name het versterken van wifi netwerken op campings staat bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring en kennis van onze producten en doelgroep weten wij precies wat klanten zoeken en nodig hebben bij een bepaald probleem. Een hele grote doelgroep van ons zijn mensen die slecht wifi op de camping of onderweg in de camper ervaren. Door de afstand en soms niet toereikende netwerken en hun bandbreedtes kan het zijn dat je slecht internet hebt en hier veel hinder van ondervindt. Dit probleem valt echter relatief makkelijk op te lossen met de juiste apparatuur. Zo kun je WEL genieten van je vakantie en niet hoef je niet steeds bezig zijn met iets doodgewoons als een goede internet verbinding. 

De producten die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een sterk signaal en enorm bereik. Door de variatie in producten hebben wij ook voor elk probleem wel een oplossing. Zo helpen wij veel campinggasten maar ook mensen die op een boot goed willen kunnen internetten. Ook kunnen onze producten ervoor zorgen dat je thuisnetwerk verbetert en overal door het huis optimaal bereik hebt. 

Hoe kan ik mijn wifi signaal versterken

Wij adviseren voor het versterken van uw wifi signaal een ontvanger te kiezen die sterk genoeg is en u van alle gemakken voorziet. De multi wifi set is daar een heel geschikte set voor. Wij raden u deze dan ook aan. Deze set is ook bij onze bezoekers erg populair en wordt daarom ook als 1 van de meeste producten verkocht. Verder kunt u natuurlijk ook kiezen voor de andere producten uit onze webshop. Wilt u advies over wat voor u de beste oplossing is? Dan kunt u ons ook altijd een bericht sturen of telefonisch raadplegen op het telefoonnummer bij onze contactgegevens. Let op: Wij zijn telefonisch alleen bereikbaar op werkdagen van 20.00 tot 22.00. 

Wifi signaal versterken op de camping

Onze Alfa ontvangers zijn ook erg in trek. Op de camping wil je uiteraard genieten van het beste signaal. Wij raden dan ook de Alfa Multi Wifi Set aan. Deze wordt enorm veel verkocht in onze webshop en biedt het beste resultaat voor op de camping. Wilt u toch nog even rondkijken naar 1 van onze andere oplossingen in onze webshop dan kan dat natuurlijk ook. 

★ De beste oplossing voor op de camping, boot of in de camper: 

Alfa Network Camp-Pro2 Set

De set bestaat uit:

  - WiFi-Camp Pro2 Extender Router
  - Bijbehorende Omni RP-SMA antenne
  - 12V DC netadapter
  - Spanningssnoer om de WiFi-Camp Pro2 mobiel te gebruiken
  - Tube-U(N) USB Outdoor signaalontvanger
  - AOA-2409TF Outdoor Omni-antenne
  - Waterafstotende tape om de Omni-antenne waterdicht aan te sluiten op Tube-U(N)
  - USB kabel om de Camp Pro met de Tube-U(N) te verbinden
  - Nederlandstalige installatiehandleiding

Prijs: 124,95Euro

Klik hier voor meer informatie / bestellen